Известие

Collapse
No announcement yet.

Купих си 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

швеицария не е в европеиския съюз,и ми казаха че се плащтало,иначе само от там е истината,имах ауди от там вкарано,просто уникално подържане правят там,
    sigpic

Comment

Вярно е това за митото от Швейцария.
      Аз платих мито което смятаха по фактурираната стойност. А във КАТ искат Евро сертификат или правят снимка на табелата под предния капак. Там освен серийни номера е написан и номера на еврото.
      Хайде дано да е хубва!
      sigpicМечтите стават реалност...Ама как..!?
      Alfa Romeo 156 SW 2.0ts

Comment

Да колеги плаща се мито за колата човека каза че ще е около 350 лева,демек колата се връзва на около 6......абе сега идва във вторник и ще пиша коко е излязло всичко......
        ALFA ROMEO 2.0 16V T.S. 98g

Comment

Когато колата е от страна извън съюза като Швейцария се плаща 20% ДДС от стойността на закупуване на автомобила.Демек ако там в Швейцария при продажбата напишат че е продадена за 1000 ЕВРО тук с тази фактура новия собственик отива в даначното и заплаща 20% от тази стойност данък на държавата ! Знам защото преди 5-6 месеца на един прител му докараха от там и ходихме да се занимаваме с тези щуротий.А на мен лично септември месец ми искаха 10 бона за 156 1,8 без забележчица, сервизирана с книжки сичко на 90 000 км. Автокъщата е е на Нестеров до ОМВ.Човека ми даваше и 6м. гаранция без да пипна нищо по нея,даже каза че ще е обслужена там точно преглед е минала.А в швейцария преглед означава Масла филтри ремъци ролки накладки дискове...... сичко каквото е тругнало да се износва! АМА 10 Бона бате..... вие тука с тия 5600......... незнам дано човека е много твой човек!
          Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

Comment

Моята също е от Швейцария/Люцерн/.Всичко ми излезна до тук 6400лв.Така да се каже всички екстри.Абсолютно нови зимни гуми.Щампи на акумолатор,на масло,на ремъци с точни дати кога са били сменени.И аз мислех че ецената е съмнителна .Колкото до регистрацията в КАТ...нашите гадове се опитаха да ме пуснат да ходя на Технотест срещу месец чакане и солидна сума.Тоест бях на канала когато ме върнаха.Но след "цакане"се оказа че има номер на табелата до левият фар /под капака/.Започващ с малко "е" цифри със звездички..Попълва се ръчно върху декларацията.Последното е в помощ на някои ако тепърва си закупи кола от там и тръгне да я регистрира.
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Re: бах това нищо

Първоначално публикувано от Bottata
              тва да не ти е голф ве нищо да няма..
              Ами ел. стъкла, огледала, клима, джантите и са трепач (кой каквото и да ти говори), плюш е перфектен салон (не спарва като кожата)
              Перфектна изглежда и цената също.
              Направи и една пълна диагностика, покарай 10-15к и смени цялото окачване и ще си е бетон. (повярвай ми колкото и да е здраво-запазено, точно след толкова заминава)

ти като се качиш на кожа тогава ще коментираш дали спарва!!
              тази кола я гледах в мобиле.де цената маи изобщо не беше такава. ама щом са му казали така
              alfa 156jtd sportwagon

Comment

аи честито! и не ги слушай тия некъдърници кви ти ги приказват! важното е на теб да ти харесва колата.
                Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

И моята е швейцарка - гледах доста по нови италианки и с чиста съвест мога да кажа че първите са много по подържани.....вечно че си личи че в швейцария се ръси повече сол, но това не е болка за умиране......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Сега сме 2008тодина

Пич,честито! Не те плаша, но нали не очакваш автомобил на 10 години без проблеми?!? Квото и да си вземеш на тия години все ще те тормози.
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                    X